Tulosta tämä sivu

Arkisto

03.12.2013

Valkjärven Koprien sukuseuran 25-vuotis juhlakokous


Valkjärven Koprien 25-vuotis juhlakokous pidetään Hämeen linnassa 11.7.2015. Merkitse päivä kalenteriisi!
Kategoria: Menneita
Kirjoittaja: aki

Lainaus Pertti Kopran kirjoituksesta Valkjärven Koprien kuulumisissa (nro 45):

"Aktiivinen ja innokas juhlatoimikunta kokoontui syksyllä juhlajärjestelyjen tiimoilta. Erilaisista kokouspaikkavaihtoehdoista ehdotimme sukuseuramme hallitukselle juhlien kokouspaikaksi historiallista Hämeen linnaa, jonka ehdotuksen se myös hyväksyi. Linnahan on yksi Suomen keskiaikaisista valtakunnanlinnoista, historiallisesti merkittävä paikka ja siksi erinomainen myös juhlamme pitopaikaksi.

Juhlakokouksen ajankohdaksi sovimme lauantain 11.7.2015. Laita päivä ylös jo nyt kalenteriisi. Kesä täyttyy monenlaisista menoista ja kilpailevista tapahtumista. Toivottavasti valitset niistä kuitenkin juuri tämän!

Ohjelmasta olemme jo sopineet sen verran, että tilaisuus alkaa klo 11.00 hartaushetkellä linnan kappelissa. Sen jälkeen siirrymme kruununleipomoon, jossa myös pidämme juhlakokouksemme ja ruokailemme.

Seuraavassa vaiheessa etsimme juhlaamme juhlapuheen pitäjää, soittajia, laulajia; taiteilijoita, jotka tekevät juhlastamme juhlan! Tässä haluankin esittää haasteen teille hyvä jäsenemme, tee oma ehdotuksesi tilaisuutemme esiintyjästä teemalla "llmianna esiintyjä!".'

Nuoria ajattelimme kannustaa osallistumaan siten, että linnan ympäristöön kätketään ”linnan aarre”, joka on löydettävissä geokätkentä-periaatteella. Saa nähdä, saammeko tämän toteutettua. Tähänkin voit esittää oman ideasi.

Tavoitteena on, että juhlamme on kaikenikäisille ja kaikille meille. Juhlamme teemaa luonnehtivat sanat ovat: mielenkiintoinen, kiehtova, uudistava, nuorekas, osallistava, josta seuraa: ei pönötystä, mutta kuitenkin juhlavaa!"

Juhlatoimikunnan yhteystiedot:

kirsi.mantila ät luukku.com, lassi.kopra ät aina.net, keijo.kopra ät versowood.fi, liisa.vesterinen ät nic.fi, pertti.kopra ät fennia.fi


Edellinen sivu: Murretesti