Karjalan Liiton juhlakulkue 16.6.19


Valkjärven Koprat mukana Karjalan liiton juhlakulkueessa.

Teksti ja kuvat: Pertti Kopra

Karjalan Liiton juhla sunnuntaina 16.6. käynnistyi juhlakulkueella, joka marssi Uimahallilta Hämeen linnan portille. Kaupunkilaiset olivat kertyneet runsaslkuisesti kulkueen reitin varrelle katsomaan värikästä karjalaista joukkoa, joka laulaen kulki halki kaupungin lippuineen ja kansallispukuineen. Mukana olleena voin todeta, että se oli hieno sielua ravitseva tapahtuma!

Valkjärven Koprien sukuseuralla oli edustava joukko mukana marssilla, kts.kuva

Valokuvassa ovat vasemmalta alkaen Ilkka Mäkeläinen, Jari Kopra, Mirja Sipola, Lasse Kopra, Pertti Kopra, Jouni Kopra, Taneli Kopra ja vaunuissa pojat Hugo 3 v ja Vilho 2 v. Kuvasta puuttuu Lassi Kopra, joka vastasi Karjalan Liiton puolesta juhlakulkueen organisoinnista.

Ilmoita
guest
0 Kommentteja
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit.