Jouluvalo.

Puheenjohtajan Joulutervehdys 2023

Jouluvalo.

Tätä kirjoittaessa on käsillä vuoden pimein aika. Toivottavasti syttyvät jouluvalot tuovat lohtua pimeyteen. Joulu on myös pysähtymisen ja rauhoittumisen aikaa. Lähes koko Suomi rauhoittuu joulurauhaan. Joulu on myös muistelun aikaa. Vuonna 1939 sukumme vietti hyvin erilaista joulu kuin me nykypäivänä vietämme. Tuolloin ei kaivattu lahjoja tai jouluherkkuja, vaan suomalaisten ainoa joulutoive oli rauha. 

Sukuseuran hallitus on kokoontunut 2023 yhden kerran. Tampereella 15.4.23 Dicode Oy:n tiloissa. Sukutapaaminen kyykkäkisan merkeissä pidettiin 22.7.23 Nihattulan koululla Hattulan Paronannummella. Tapahtumaan oli tullut paikalle lähes 50 sukuun kuuluvaa. Kirjoitus tapahtumasta kuvineen 2024 keväällä ilmestyvässä Valkajärven Koprien Kuulumisissa. 

Tulevan vuoden 2024 toiminnasta on alustavasti suunniteltu, että hallitus kokoontuu maalis-huhtikuussa Lahden seudulla. Hallitus päättää tällöin missä vuoden 2024 sukukous pidetään. Paikka ja ajankohta on vielä avoin. 

Valkjärven Koprien kuulumiset lehti ilmestyy touko-kesäkuun vaihteessa. Kirjoituksia lehteen otetaan mielellään vastaan. Hyvä kirjoituksen pituus olisi sivun mittainen valokuvalla höystettynä. Kirjoitus voisi käsitellä menneitä aikoja tai nykyhetkeä. 

Jäsenmaksu ohjeet vuodelle 2024 löytyvät sukuseuran kotisivuilta. Jäsenmaksu tulee maksaa 15.1.2024 mennessä. Toivottavasti mahdollisimman moni maksaisi jäsenmaksun, jotta voitaisiin painattaa ja postittaa sukulehti. 

Hyvää ja rauhallista joulua 2023 ja onnen vuodelle 2024!

Sukuseuran kunniajäsen / esimies 

Lasse Kopra

Ilmoita
guest
0 Kommentteja
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit.