Tulosta tämä sivu

Arkisto

15.06.2012

Koprien iloinen iltapäivä Kangasalan Äijälässä 8.7.2012


Tervetuloa viettämään meidän Valkjärven Koprien kanssa iloista iltapäivää karjalaisissa tunnelmissa Kangasalle Liuksialan kartanomaisemiin Kulttuurikeskus Äijälään sunnuntaina 8.7.2012!

Kategoria: Menneita
Kirjoittaja: aki

"Ei lustii oo, jos ei sitä pietä"

eli Koprien iloinen iltapäivä Kangasalan Äijälässä 8.7.2012 klo 12.00 alkaen

Olet sydämellisesti tervetullut viettämään meidän Valkjärven Koprien kanssa iloista iltapäivää karjalaisissa tun-nelmissa Kangasalle Liuksialan kartanomaisemiin Kulttuurikeskus Äijälään sunnuntaina 8.7.2012!

Me Valkjärven Koprat olemme jo monta vuotta suunnitelleet kutsuvamme myös muita Kopria vieraiksemme sukutapaamiseemme. Nyt tämä idea pannaan täytäntöön. Toivottavasti paikalle saapuu myös Kopria, joilla on juuret Kirvussa, Räisälässä tai Kivennavalla!

Ohjelmamme alkaa kello 12.00. kyykkään ilmoittautumisella. Kyykkäkisa ja kenttäpelit käynnistyvät 12.30. Kyykässä voimme sukuryhmittäin pistää vaikka joukkuekisan pystyyn! Vietämme iltapäivää toisiimme tutus-tuen, mukavan yhdessäolon ja ohjelman merkeissä. Äijälässä on karjalaisen kulttuurin näyttely. Filmeihin, ku-viin ja ääninäytteisiin voi perehtyä päivän aikana. Jos haluat tietää enemmän astronautti Timothy Kopran juurista, paikalla myydään myös viimeisiä kappaleita Valkjärven Koprien sukukirjasta SYDÄMENI VUOKSI.

Iloisen iltapäivän tunnelmanluojana on mies ja kitara - pälkäneläinen juontaja ja viihdyttäjä, muusikko Aimo Kokkola. Karjalaisen lounaan karjalanpaisteineen nautimme kello 15.00. Päälle juomme mansikkakakkukahvit. Sen jälkeen onkin ohjelman vuoro sekä kyykän että muiden kenttäpelien palkintojen jako. Mahtavat arpajaiset sukuseuran palkinnoin on myös luvassa!

Paikalla ei tarvitse enää setviä rahan kanssa, kun ilmoittaudut tapaamiseen maksamalla osallistumismaksun 20 € (lapset 4 – 12 v. puoleen hintaan 10 €) Valkjärven Koprien sukuseura ry:n tilille FI38 5680 0040 2672 01 ke-säkuun 27. päivään (keskiviikko) mennessä. Jos et pääsekään tulemaan, seura palauttaa maksetun osallistu-mismaksun sukutapaamisen jälkeen. Voit siis tulla iloiseen iltapäivään vain maksamalla tämän ilmoittautumis-/osallistumismaksun.

Tervetuloa ja näkemisiin Äijälässä!

Lisätietoja tapahtumasta antaa sukuseuran hallitus (ks. yhteystiedot Hallitus-osiosta)


Edellinen sivu: Murretesti